O nama

On trade distrbucija je firma koja se bavi uvozom i distribucijom kvalitetnog italijanskog i francuskog vina na području Srbije za HORECA i off trade sektor. Firma je nastala jos davne 2010. godine ali je tek 2013. postala porodična firma koja se trudi da pruži bolju i efikasniju uslugu njenim kupcima. Polazeći od ideje da vino nije samo piće, mi u On trade distribuciji se zalažemo  za to da razvijemo sto više kulturu pijenja vina, kako bi ljubiteljima vina pružili užitak kakav ce pamtiti.

Kako bi izborili lidersku poziciju na tržistu danas On trade distribucija se trudi da pruži njenim kupcima sve aspekte moderne i savremene distribucije, brzu i efikasnu uslugu,  asortiman pažljivo odabranih vina za naše tržiste i fer odnos cene i kvaliteta.

Naše usluge takođe obuhvataju i obuke konobara i zaposlenih u barovima i restoranima, izradu vinskih karti, kao i organizaciju promocija i raznih marketinskih aktivnosti.

Za poručivanje ili kupovinu vina možete se direktno obratiti nama ili ih možete potražiti u najboljim vinotekama po gradu, kao i restoranima, barovima ili bolje opremljenim marketima.